Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Alleeninkt
Goedkope printerinkt, toners en andere printer toebehoren.
www.alleeninkt.nl
Uppoint Supplies
Uppoint is een internetwinkel voor printer-supplies.
www.uppoint.nl
SnelToner
Nu de goedkoopste cartridge, toner of inkt bestellen voor uw printer.
www.sneltoner.nl
advertentie
De goedkoopste cartridge
Bestel via onze shop: toners, dvd-doosjes, cd-doosjes, fotopapier, cartridges en inkt.
www.goedkoopstecartridge.nl
The Cartridge Company
Hier kunt u terecht voor alle modellen en merken van inkt - en tonercartridges voor printers, faxen en copiers.
www.thecartridgecompany.nl
Parc-Ink
De grootste inzamelaar van lege cartridges en mobiele telefoons via internet in Europa.
www.parc-ink.nl
PrintAbout
De printerspecialist van Nederland die met haar complete cartridge aanbod, snelle levering en scherpe prijzen geliefd is bij de consument.
www.printabout.nl
Cartridgemaster
Webshop met toners, inkt en printer-benodigdheden.
www.cartridgemaster.nl
Accutecc
Accutecc verzorgt de inzameling van lege cartridges van printers, copiers en faxen voor de recycling en het opnieuw laten vullen van deze cartridges.
www.accutecc.nl
advertentie
Cartridge world
Hervult gebruikte inktjet- en lasercartridges en levert al uw nieuwe cartridges en printerbenodigdheden.
www.cartridgeworld.nl
Lege cartridge
Hier kunnen lege cartridges en laser toners ingeleverd worden. Deze lege cartridges en toners worden dan gebruikt voor recycling.
www.legecartridge.nl
123 Inkt
De grootste keuze aan de laagste prijzen voor al uw cartridges.
www.123inkt.nl
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.