Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Trouwvervoer Weert
Exclusieve oldtimers als trouwvervoer.
www.trouwvervoerweert.nl
Trouwvervoer AutoSposa
Trouwen moet echt bijzonder zijn. Daarom regel je je trouwvervoer bij AutoSposa.
www.trouwvervoerautosposa.nl
Balm Personenvervoer
Verhuur van klassieke Nederlandse autobussen. Bouwjaren variŽren van 1958 tot 1990.
www.weddingcoach.nl
advertentie
A-Klasse Trouwen
Trouwvervoer met A-klasse bussen, auto's is stijlvol op uw mooiste dag.
www.aklassetrouwen.nl
P. Verbeek vervoersbedrijf
De site van een dynamisch en modern vervoersbedrijf met verhuur van zeer exclusieve Engelse Dubbeldekkers, Limousines en Old-timers.
www.pverbeek.nl
Bijker Trouwvervoer
Alles voor een romantische sfeer bij uw trouwvervoer.
www.vdmerwetrouwvervoer.nl
Trouwvervoer Nederland
Trouwvervoer met familie en vrienden in een oldtimer bus. Geen parkeerproblemen bij stadhuis en kerk.
www.trouwvervoer.nl
Trouwen in een Oldtimer
Oldtime trouwauto's van de jaren 1940 tot 1970.
www.dafnisrondel.nl
Silverline
Verhuur van exclusieve bruidsauto's en limo's, met of zonder chauffeur.
www.silverline.nl
advertentie
Passie Trouwvervoer
Passie is een jong bedrijf voor trouw-, jubileum- of ander bijzonder gelegenheidsvervoer.
www.passie-trouwvervoer.nl
Silverline
Silverline voor bruidsauto's, motorverhuur en rijopleidingen.
www.silverlineracing.nl
Vicars
Vicars is een jong bedrijf welk ernaar streeft om met zeer speciaal vervoer een speciale dag of gelegenheid net dat beetje extra te geven.
www.vicars.eu
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.