Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Vakantie in TsjechiŽ
Vakantie in de bergen van TsjechiŽ. Vakantie in pension, vakantiehuis of blokhut.
www.tsjechie-vakantie.com
Tsjechie.nl
Alles over TsjechiŽ: vakantie, campings, hotels, brochures, informatie over Praag.
www.tsjechie.nl
Camping TsjechiŽ
Tsjechie,in de glooiende heuvels van de Sumava gelegen, kleine camping. Met onze gratis routes ontdekt u al wandelend, fietsend of met de auto, de prachtige natuur, vele verscholen dorpjes en stoere kastelen in het Bohemerwoud.
www.camping-tsjechie.nl
advertentie
Vakantiehuis Jivka
Nieuw gebouwd vakantiehuis te huur in Jivka in het reuzengebergte van TsjechiŽ.
www.dinkelman.nl
TsjechiŽ Holiday
Reisorganisatie die de mooiste objecten met een goede prijs/kwaliteit verhouding voor u heeft geselecteerd in TsjechiŽ.
www.tsjechieholiday.nl
Camping Blanice
Rustige Nederlandse camping op loopafstand van het stadje ProtivŪn (TsjechiŽ). Mooi uitgangspunt voor wandel- en fietstochten.
www.campingblanice.nl
Andels
Luxe vakantiehuis in Tsjechie in verbouwde agrarische gebouwen, voorzien van nieuw interieur.
www.andels.cz/andels/nl
Lets Move Vastgoed
Uw bedrijfsmakelaar voor al uw productiecapaciteit uitbreiding, -uitbesteding en/of -verplaatsing. In Tsjechie en Slowakije liggen uw kansen.
www.hajomakelaar.nl
Pension Zamecek in TsjechiŽ
Pension gelegen aan de skipiste bij de plaats Broumov in TsjechiŽ.
www.penzion-zamecek.cz/?j=nl
advertentie
Camping Na Stare Papirne
Camping in Zuid Bohemen in TsjechiŽ, in het bos Kukle aan de rivier de Luznice.
www.nastarepapirne.com
Appartement Jesenius in Praag
Gezellig, net en betaalbaar appartement voor 4-6 personen gelegen in het centrum van Praag.
www.jesenius.nl
Beste Investering
Vastgoedbedrijf dat zich richt op TsjechiŽ en Slovakije.
www.beste-investering.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.