Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Waarheen Op Vakantie
Links naar attractieparken, bezienswaardigheden, steden, musea, hotels, accommodaties, campings en nog veel meer.
www.waarheenopvakantie.nl
Villadomus
Verhuur vakantiehuizen rechtstreeks van de eigenaar.
www.villadomus.com
Vakantie aanbiedingen
Handige en nuttige vakantielinks verdeeld in verschillende categorieŽn.
www.vakantie-aanbiedingen.info
advertentie
Vakantielokaties
Vakantie lokaties te huur aangeboden over de hele wereld. Meld ook uw vakantielokatie aan.
www.vakantielokaties.nl
Onancharters
Zeilvakantie in Griekenland. Zeilen langs de griekse eilanden.
www.onancharters.nl
De Panne
De Panne, het hele jaar door aantrekkelijk met Plopsaland, het breedste strand, de beste restaurants en 340 Ha natuurreservaat.
www.belgische-kust.nl
Reisstijl
Uitgebreid en informatief Nederlandstalig reisforum.
www.reisstijl.nl
Reizen Paleis: goedkope vakanties
Reizen Paleis selecteert elke dag handmatig de scherpste aanbiedingen van gerenommeerde reisorganisaties. Voor goedkope vakanties gaat u naar Reizen-Paleis.nl.
www.reizen-paleis.nl
Leuke Overnachtingen
Een website met bijzondere overnachtingen: slapen in een vuurtoren, een plaggenhut, op een kampeervlot enz.
www.leukeovernachtingen.nl
advertentie
Een Weekend Weg
Portal voor het boeken van korte vakanties.
www.eenweekendweg.nl
GoingPlaces
Dť vakantiesite op internet. Handig en compleet.
www.goingplaces.nl
VakantieXL.nl
VakantieXL biedt met een beperkt aantal links een duidelijk overzicht van vakantie aanbieders.
www.vakantiexl.nl
Resultaten: 90      Pagina: 1  2  3  4  5  6  7  8 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.