Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Doos Vol Plezier
De leukste kinderfeestwinkel van het internet met draaiboeken, tips en feestartikelen in wel 30 thema's.
www.doosvolplezier.nl
Gratis Verjaardagskalender
Gratis uw eigen verjaardagskalender online.
www.jubelkalender.nl
Sfeerkaarten.nl
Webshop met sfeervolle wenskaarten. Verjaardagskaarten, beterschap kaarten, wij bieden voor elke gelegenheid mooie sfeervolle wenskaarten aan.
www.sfeerkaarten.nl
advertentie
Fun & Party
Online webwinkel met een groot assortiment feestartikelen voor uw verjaardag, kinderfeestje, geboorte, leeftijdslingers, Sinterklaas.
www.funenparty.nl
Verjaardagsartikelen
Verzameling van bedrijven die verjaardagsartikelen en kado's verkopen.
www.verjaardagsartikelen.nl
CK Cadeau
Online kado-winkel met een overzichtelijk aanbod van cadeaus.
www.ck-cadeau.nl
Ceremoniemeesters
De leukste suggesties voor huwelijk, geboorte, verjaardag en jubileum.
www.deceremoniemeesters.nl
Kinderfeessie
Alles over kinderfeestjes.
www.kinderfeessie.nl
i Cadeau: Kado & Cadeau
Online winkel voor een kado's, cadeautips en vele cadeau's. Een origineel verjaardagscadeau? Bekijk snel ons aanbod.
www.icadeau.nl
advertentie
Slingerland
Hier kunt u terecht voor geplastificeerde tekst en naamslingers voor allerlei feestelijke gelegenheden.
www.slingerlandwinkel.nl
Gefeliciteerd.net
Winkel voor wanneer je iemand origineel wilt feliciteren.
www.gefeliciteerd.net
Bloemetje Laten Bezorgen
Een boeket versturen of laten bezorgen door heel Nederland. Een verassing voor elke verjaardag, huwelijk, jubileum, moederdag of valentijn,...
www.bloemetjelatenbezorgen.nl
Resultaten: 23      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.