Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Overlijdensrisicoverzekering
Vergelijk alle overlijdensrisicoverzekeringen en sluit online een overlijdensrisicoverzekering af op deze site. Een overlijdensrisicoverzekering of ORV keert een bedrag uit bij het overlijden van de verzekerde.
www.overlijdensrisicoverzekering.nl
Onlineautoverzekeringvergelijker.nl
Hier kan je online je autoverzekering vergelijken en overstappen.
www.onlineautoverzekeringvergelijker.nl
Netpolis.nl/autoverzekering
Autoverzekering tot 50% goedkoper via Netpolis.
www.netpolis.nl/autoverzekering/
advertentie
Zorgverzekeringbesparen.nl
Vergelijken van Zorgaanbieders doe je bij Zorgverzekeringbesparen.nl.
www.zorgverzekeringbesparen.nl
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering | Yezzer
Vul binnen 2 minuten jouw gegevens in, wij vergelijken 6 verschillende partijen voor jou
www.yezzer.nl/verzekeringen/beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Zeker.com
Beoordelingen van alle Nederlandse verzekeraars. Lees ervaringen met verzekeringen of laat ook een review achter op deze website. Dit is een website die Nederlanders zekerheid wil geven over verzekeringen en hun financiŽle beslissingen.
zeker.com
DirectZeker
Profiteer van online verzekeringen afsluiten met scherpe premies in combinatie met de persoonlijke service van een deskundig adviseur bij u in de buurt.
www.directzeker.nl
Verzekeringen en Hypotheken
Sluit verzekeringen af en zoekt passende hypotheken voor uw huis.
www.assurantiehuys.nl
A-Verzekering
Bereken online de voordeligste autoverzekering. Bekijk tevens de premie van uw overige particuliere verzekeringen.
www.a-verzekering.nl
advertentie
Laagste Provisie
Wij vergelijken alle premies en berekenen daarna de premie zonder verzekeringsprovisie. Elke andere vergelijkingssite zal een hogere premie tonen. Wij geven u de laagste premie, dus zonder provisie.
www.laagsteprovisie.nl
Overlijdensrisicoverzekering
Met een overlijdensrisicoverzekering zorg je ervoor dat je je nabestaanden niet onverzorgd achterlaat. Het is waarschijnlijk niet leuk om aan te denken, maar wel belangrijk om bij stil te staan. Iedereen zal eens overlijden.
www.eenoverlijdensrisicoverzekering.nl
Uitvaartverzekering
Wilt u zich geen zorgen maken om de financiŽle kant van de uitvaart. Bereken hier de kosten van uw persoonlijke wensen, want een uitvaart is vaak duurder dan u denkt, en sluit online uw uitvaartverzekering af.
www.nieuweuitvaartverzekering.nl
Resultaten: 32      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.