Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fifa
OfficiŽle site van de wereldvoetbalbond.
www.fifa.com
Voetbalkrant
Site met alle voetbalnieuws uit binnen en buitenland, live scores uit de belangrijkste competities uit europa en meerdere updates per dag.
www.voetbalkrant.com
Ajax
OfficiŽle website van de voetbalclub Ajax uit Amsterdam.
www.ajax.nl
advertentie
Soccer Streaming
Biedt nieuws, datums en uitslagen voor alle voetbalwedstrijden ter wereld.
www.oleolefootball.com
Dutch Football
Engelstalige site over het Nederlandse voetbal.
www.dutch-football.com
Live Voetbal Kijken
Download hier P2P Programma 's voor gratis live voetbal kijken en gratis online TV op internet.
www.livevoetbalkijken.nl
Flexvoetbal Pools
Gratis pool website voor Jupiler League, Eredivisie , Champion's League en meer.
www.flexvoetbal.nl
Travel4Reasons.nl
Voetbalreizen naar Engeland voor de hele familie.
www.travel4reasons.nl
Voetbal Nederland
Je vindt alles over voetbal op Voetbal Nederland.nl !
www.voetbalnederland.nl
advertentie
Bwin voetbal
Sinds 2013 kunnen Vlaamse sportliefhebbers legaal een gokje wagen bij Bwin.
www.voetbalgokken.be/bookmakers/bwin/
Voetbal gokken
Als er een sport is waarop veel gewed wordt, is het wel voetbal. Iedereen heeft er verstand van of denkt er verstand van te hebben.
www.weddenopsport.be/sporten/wedden-op-voetbal/
FC Barcelona
Nederlandse website van FC Barcelona.
www.barcelona.nl
Resultaten: 27      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.