Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Wandelen Portaal
Het portaal voor de trekker.
www.wandelen.org
Wandel in Spanje
Een verzameling mooie wandelingen, voor elk wandelniveau, in het achterland van de Costa Blanca.
www.wandelinspanje.nl
Wandel.nl
De website van wandelsportorganisatie KNBLO met informatie over georganiseerd wandelen in Nederland en het buitenland
www.wandel.nl
advertentie
Apeldoorn
De bossen, heidevelden en het landelijke gebied van de Veluwe vormen een afwisselen decor waarin u urenlang kunt fietsen en wandelen.
apeldoorn.kiesreis.nl
De Zevenheuvelen - Groesbeek
De Zevenheuvelen is een ruim opgezet bungalowpark in een rustige omgeving waar u heerlijk kunt fietsen en wandelen.
www.dezevenheuvelen.nl
Wandelpad
Honderden gratis wandelroutes. De mooiste wandelsites.
www.wandelpad.nl
Sportwandelen
Hier vindt u achtergronden over sportief wandelen en nordic walking en informatie over georganiseerd wandelen vanuit Vlaardingen en Maassluis.
www.sportwandelen.nl
Eigenwijze Reizen
Wij organiseren individuele fiets- en wandelvakanties in heel Europa en daarbuiten.
www.eigenwijzereizen.nl
Resort Citta Romana - Hellevoetsluis
Het ruim opgezette Resort Citta Romana, vlakbij het Haringvliet en het brede Noordzeestrand, is de ideale uitvalsbasis voor watersport, paardrijden, wandelen en fietstochten.
www.cittaromana.com
advertentie
Bed&Breakfast Hagewinde
B&B in berlare op 20 min. van Gent. Gelegen aan een natuurgebied in Vlaanderen in de Scheldevallei.
www.hagewinde.com
Welkom in Rebecq
Beschrijving van Rebecq, charmant dorp in Waals Brabant en haar toeristische en culturele bezienswaardigheden.
www.rebecq-bienvenue.eu
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.