Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Zandvoort
Toeristische en gemeentelijke informatie.
www.zandvoort.nl
Jazz in Zandvoort
Jazz in Zandvoort engageert zich voor het bieden van kwalitatief hoogwaardige jazzconcerten voor de regio Kennemerland waar de muziek centraal staat.
www.jazzinzandvoort.nl
Juttersmuseum Zandvoort
Informatie over dit gratis te bezoeken strandjuttersmuseum.
www.juttersmuseum.nl
advertentie
Zandvoort Alive
Dit jaar presenteren de strandtenten Skyline, Bruxelles en Mangoís weer het jaarlijks gratis toegankelijke strandfestival Zandvoort Alive
www.zandvoortalive.nl
Open golf Zandvoort
De golfbaan van Open Golf Zandvoort is een authentieke Engelse linksbaan. De 9 holes zijn aangelegd In de oude Zandvoortse duinen aan de rand van het dorp. Bovendien is het de enige publiek toegankelijke duinbaan in Nederland.
www.opengolfzandvoort.nl
Zandvoort in Beeld
Op deze website voor en door Zandvoorters vind je volop foto's van evenementen, oude groepsfoto's en foto's die Zandvoort (of Zandvoorters) op een bijzondere manier in beeld brengen.
www.zandvoortinbeeld.nl
Circus Zandvoort
Circus zandvoort is puur entertainment: 365 dagen per jaar open en de entree is gratis.
www.circuszandvoort.nl
SV Zandvoort
Informatie betreffende de voetbalclub SV Zandvoort.
www.svzandvoort.nl
Circuit Zandvoort
Dit is de officieeele site van het Circuit Park Zandvoort. Alle informatie mbt activiteiten en evenementen van en op het Circuit Park Zandvoort zijn hier te vinden.
www.circuit-zandvoort.nl
advertentie
Hotel Zuiderbad Zandvoort
Hotel Zuiderbad Zandvoort, het ideale familiehotel. Met de noordzee voor de deur geniet u van een welverdiende vakantie.
www.hotelzuiderbad.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.