Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Lastminute Zeeland
Heerlijk uitwaaien aan de Zeeuwse kust in Hotels.
www.lastminutevakantie.info
VVV Zeeland
Zeeland is een heerlijke provincie om te fietsen of wandelen met nuttige tips over routes.
www.vvvzeeland.nl
Provincie Zeeland
Biedt informatie over de bestuursstructuur en diverse Zeeuwse onderwerpen.
www.zeeland.nl
advertentie
Recreatie Zeeland
Verzamelplaats voor accommodatieaanbieders in Zeeland: hotels, pensions, bungalows en campings.
www.recreatiezeeland.nl
Dagje Zeeland
Portaal met verwijzingen naar attracties in Zeeland.
www.dagjezeeland.nl
Vakantiewoning de Vlier
Vakantiewoning op loopafstand van het strand in Nieuwvliet-Bad. Uitwaaien, wandelen, zwemmen, zonnen, of fietsen langs de kust van Zeeuws Vlaanderen
www.devlier25.nl
Vakantiehuis op Noord Beveland
Wilt u er effe tussenuit? Of gewoonweg lekker vakantievieren in Zeeland? Ik bied u een comfortabele gezellige vakantiewoning voor 1 tot 5 personen op het eiland Noord Beveland, dichtbij de Noordzee, veerse Meer en Oosterschelde.
www.wisske.com
Meteo Zeeland
Zeeland heeft wat met het weer. Sinds 1854 worden in Zeeland waarnemingen gedaan en momenteel heeft het KNMI drie weerstations in de provincie: Westdorpe, Wilhelminadorp en Vlissingen.
www.meteozeeland.nl
Zeelandnet
De Zeeuwse internet provider.
www.zeelandnet.nl
advertentie
Boulevard Bankert
Fotosite met 1200 foto's van o.a Vlissingen, Zeeland en omgeving.
www.boulevard-bankert.nl
Omroep Zeeland
De regionale omroep voor Zeeland.
www.omroepzeeland.nl
Paardrijden in Zeeland
Paardrijden in zeeland ook met overnachtingen.
www.paardrijdenzeeland.nl
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.