Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Zweminfo
Op deze zweminfo site wordt de techniek van het zwemmen duidelijk gemaakt met tekst en illustraties.
www.zweminfo.nl
PSV Zwemmen en Waterpolo
Dit is de officiŽle website van PSV Zwemmen en Waterpolo. U kunt bij ons lekker recreatief zwemmen maar ook wedstrijdsport bedrijven
www.psvzwemmenenwaterpolo.nl
SML Zwemmen
SML-Zwemmen is de zwemvereniging voor u in Den Haag en omstreken.
www.smlzwemmen.nl
advertentie
Koninklijke Nederlandse Zwembond
De KNZB onderscheidt verschillende leeftijdsgroepen. Elke leeftijdsgroep heeft eigen kenmerken, eigen sportmotieven en eigen barrieres te overwinnen. Zie wat de KNZB jou allemaal te bieden heeft!
www.knzb.nl
Anky Zwemmen
AnkyZwemmen, voor Zwangerschapszwemmen, Babyzwemmen en Wat Sji Gong.
www.ankyzwemmen.nl
Spartaan Zwemmen
Officiele website van de zwemvereniging rksv Spartaan te Rotterdam.
www.spartaanzwemmen.nl
Zweminstituut Amsterdam
Het nationaal zweminstituut in Amsterdam ondersteund de zwemstport in Nederland.
www.zweminstituutamsterdam.nl
Zwemmagazine Keerpunt
Maandelijks tijdschrift voor iedereen die van wedstrijdzwemmen houdt
www.keerpunt.info
Zwemmen voor kinderen
Een site met veel foto's, verhalen, plaatjes, animaties, kleurplaten, informatie en voorlichting over zwemmen en zwemles.
www.kindersite-zwemmen.nl/
advertentie
Sportpagina
Op deze site vind je duizenden sportlinks onderverdeeld in 53 dochterpagina's.
www.sportpagina.net
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.