Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ligbedshop
Op ligbedshop vind u een uitgebreid assortiment met ligbedden, strandbedden en lounge stoelen. Hierop kunt u ultiem ontspannen en het aanbod is er in verschillende kleuren, maten, uitvoeringen en prijzen.
www.ligbedshop.nl
De Slaapkamerconcurrent
Online slaapkamer shop met matrassen, bedbodems en boxsprings.
www.deslaapkamerconcurrent.nl
De Matrassenfabriek
De matrassenfabriek produceert en levert op maat gemaakte matrassen van de beste kwaliteiten tegen een zeer snelle levertijd met de beste garanties. wij zijn gespecialiseerd in maatwerk.
www.dematrassenfabriek.nl
advertentie
Bedden
Slechte nachtrust? Een nieuw bed kan hier een einde aan maken.
www.bedden-site.nl
Gezond Slapen
Gezond Slapen is een beddenspeciaalzaak gevestigd te Veenendaal
www.goedenacht.nl
Antiek Bed
Informatie en advies over alle soorten antieke bedden.
www.antiek-bed.nl
Slaapbankencentrum
Grote speciaalzaak in slaapbanken en bedkasten.
www.slaapbankencentrum.nl
Absolute Beds
Online bedden- en matrassenwinkel met de laagste prijs en de hoogste kwaliteit.
www.absolutebeds.nl
Jac Van Heeswijk Waterbedden
Jac van Heeswijk Polichinel BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in waterbedden en dus alleen maar waterbedden verkoopt.
www.jacvanheeswijk-waterbedden.nl
advertentie
Stijlapart
Maakt exclusieve en persoonlijke meubelen, of het nu gaat om een tafel, kast, bureau of kantoormeubel.
www.stijlapart.nl
Bed & Bad Textiel
Levert verschillende debbedovertrekken en decoraties voor de slaapkamer en badkamer.
www.bedbad.nl
Mammoet Slapen
Alles op het gebied van wonen en slapen.
www.mammoetslapen.nl
Resultaten: 29      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.