Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fashion Channel 21
Mode- en lifestyle portaalsite met nieuws en tendensen.
www.fashionchannel21.com
Glamourstyle
Online winkel gespecialiseerd in exclusieve mode, bijoux, accessoires en celebrity fashion.
www.glamourstyle.nl
Exclusieve Designerkleding
We zijn een verkoopkanaal van exclusieve designerkleding en merkkleding.
www.fashionconnected.nl
advertentie
J&J Fashion
De nieuwste collectie merkkleding voor een voordelige prijs.
www.jenjfashion.nl
DesignerFashion
Hier zijn alle kledingstukken van bekende "designer" online winkels te vinden en te vergelijken.
www.designerfashion.nl
Fashion Uitverkoop
Site voor kopen van zowel dameskledij als herenkledij. Tevens kindermode, schoenen en accesoires verkrijgbaar!
www.fashionuitverkoop.nl
Trendy Dameskleding
Wij zijn een online verzendwinkel voor de jonge vrouw met extravagante mode uit de modemetropolen Parijs, Milaan en Londen. Bezoek onze webwinkel en laat u verrassen door ons groot assortiment trendy fashion.
www.hypnotic-fashion.nl
Merkkleding Winkels
Merkkledingwinkels is een site met meer als 10 000 stuks merkkleding voor dames, heren en kinderen
www.merkkledingwinkels.nl
Kawaii Clothes
Webshop voor trendsetters, fashion freaks en liefhebbers van bijzondere kleding.
www.kawaiiclothes.com
advertentie
Jitse Fashion Shop
Een kledingzaak gevestigd in Klazienaveen. Wij verkopen merkkleding en schoenen voor vrouwen en mannen.
www.jitsefashion.nl
Royalty Fashion
De online kledingwinkel voor fashion lovers. Mooie, betaalbare maar vooral unieke kleding en accessoires. Wij zoeken overal ter wereld naar de mooiste items.
www.royalty-fashion.com
FashionStore
Online kleding bestellen bij de online winkel FashionStore.
www.fashionstore.nl
Resultaten: 18      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.