Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Gehandicapten.nl
Verzamelpagina van websites voor en door mensen met een handicap en/of chronisch ziekte.
www.gehandicapten.nl
Handicap.nl
Informatie en advies voor mensen met een handicap.
www.handicap.nl
Ango
Ango is een algemene landelijke organisatie van, voor en door mensen met een functiebeperking.
www.ango.nl
advertentie
IRV
Kenniscentrum voor Revalidatie en Handicap.
www.irv.nl
Liliane Fonds
Biedt revalidatie aan kinderen met een handicap in ontwikkelingslanden.
www.lilianefonds.nl
Jopla
Platform voor jongeren met een handicap.
www.jopla.nl
AyPa-Dating
Eerste toegankelijke datingsite voor mensen met een functiebeperking.
www.aypa-dating.com
Computeraanpassingen
Computer en software voor gehandicapten en senioren.
www.handicheck.net
Handicap Dating
Datingwebsite speciaal voor gehandicapten.
www.handicapdating.eu
advertentie
Disco Rainbow
Disco Rainbow is een disco voor mensen met een verstandelijke beperking, ook toegankelijk voor mensen zonder een beperking.
discorainbow.come2me.nl
Outsider Art en Art Brut
Kunst gemaakt door mensen van buiten de reguliere kunstwereld.
www.outsiderart.eu
Strips met een hart
Organiseert jaarlijks een strip-, platen-, cd- en dvd-beurs ten voordele van projecten rond zieke of gehandicapte kinderen.
www.stripsmeteenhart.org
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.