Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Freelancenetwerk
Virtuele ontmoetingsplaats voor freelancers, vrije beroepen en éénmanszaken.
www.freelancenetwerk.nl
Bijberoep Succes
Ontdek hoe je op korte termijn, naast je baan en/of gezin en zonder financieel risico, een extra inkomen kunt verdienen van € 500 tot € 2000 per maand.
www.heelveelsucces.nl
Werk zonder baas
Wilt u een extra inkomen, naast uw huidige baan? Hebt u altijd al uw eigen bedrijf willen beginnen? De levensstijl willen krijgen die u verdient?
www.werkzonderbaas.nl
advertentie
Bijberoep thuis
Onze marktervaring, onze producten en ons kapitaal staan garant ervoor dat uw eigen business succesvol zal worden.
www.verdienhetnu.nl
SuperStaff
SuperStaff is de vacaturesite voor studenten met dagelijks nieuwe bijbanen.
www.superstaff.nl
Zoek een bijberoep
Op Zoekbijbaan.nl vind je dagelijks nieuwe bijbanen in jouw eigen regio.
www.zoekbijbaan.nl
Bijverdienste.cc
Site met informatie voor iedereen die op zoek is naar een bijverdienste.
www.bijverdienste.cc
Telewerkforum
Wil telewerken in Nederland stimuleren.
www.telewerkforum.nl
Thuiswerkinfo Weblog
Informatief weblog voor thuiswerkers en werkzoekenden.
thuiswerkinfo.web-log.nl
advertentie
Thuiswerk.net
Meer financiële vrijheid dank zij thuiswerk.
www.thuiswerk.net
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.