Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bonsai Empire
Alle informatie over de creatie, de vorming en de verzorging van Bonsai.
www.bonsaiempire.nl
Bruno Wijman
Op deze site vindt u uitgebreide reportages en prachtige voorbeelden over het vormen en houden van hedendaagse bonsai. Je herkent Bruno's werk o.a. aan zijn mooie shohin opstellingen.
www.brunowijman.nl
Mijn Bonsai
Introductie van Bonsai-hobbyist Piet Dekkers en een uitgebreide beschrijving van zijn Bonsai. Reeds een 10 jaar heeft hij zich bekwaamd in de kunst van het vormen en verzorgen van Bonsai.
members.home.nl/mijnbonsai
advertentie
Bonsai Internetwinkel
Bonsai online winkel voor al uw toebehoren.
www.omiya.nl
Bonsai Wereld
Alle gereedschappen om uw bonsai optimaal te verzorgen.
www.bonsaiwereld.nl
Bonsai Shop
Bonsai Shop, uw online winkel met een breed assortiment aan Bonsai producten; bomen, gereedschappen, bedrading, grondsoorten, potten en nog veel meer.
www.bonsaishop.nl
Oriental Bonsai Center
Oriental Group, Bleiswijk, Netherlands, is een handelskwekerij dat zich al ca. 10 jaar bekwaamt in het importeren en exporteren van Chinese, Koreaanse bonsai.
www.orientalonline.nl
Bonsai Studio
Kwekerij en import/exporteur van bonsai in Helden (Limburg-NL) biedt verkoop van bonsaibomen en cursussen/activiteiten.
www.bonsaistudio.nl
Entoshof
Japanse tuin met koivijver, bonsai en mos.
www.entoshof.nl
advertentie
Kadoshop Carestique
Winkel met een uitgebreid assortiment met leuke en betaalbare kado-artikelen.
www.carestique.nl
Bonsaigids
Alles over de Bonsai.
www.bonsainl.nl
Bonsai Kunst
Bonsai als kunst en levensstijl.
www.bonsaikunst.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.