Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Cactus Oase
De Oase is een expositie van cactussen met o.a. opmerkelijke, vreemde, grappige exemplaren.
www.cactusoase.nl
Succulenta
Welkom op de officiële website van Succulenta, de Nederlands/Belgische vereniging van liefhebbers van cactussen en vetplanten.
www.succulenta.nl
Henk Hallo
Hier kunnen jullie mijn hobby bewonderen, met veel foto`s van cactussen die in bloei staan, de verzorging van cactussen, enten, zaaien, stekken.
www.henkhallo.nl
advertentie
Cactirama
Cactirama is een van de grootste producenten van cactussen en succulenten in Nederland. Een bedrijf met jarenlange ervaring en productkennis volgens Westlandse mentaliteit: “als je iets doet, moet je het goed doen!”
www.cactirama.nlnl
Ubink bv
Sinds 1927 produceert handelskwekerij Ubink B.V. cactussen en Succulenten. Door de sterke specialisatie, veredeling en eigen import kunnen wij van onze 50.000m2 grote kwekerij een zeer breed assortiment aanbieden.
www.ubink.nl
Cactus Wereld
Cactus Wereld omvat naast de grootste cactustuin van de Benelux, een Mexicaans terras, een cactusspeciaalzaak, enz.
www.cactuswereld.nl
Edelcactus
Edelcactus kan zich kenmerken als handelskwekerij, annex voorraad houdende groothandel. Cactussen, succulenten en Lucky bamboo wordt bij ons op voorraad gehouden, verhandeld en/of verwerkt in andere producten.
www.edelcactus.eu
Cactussen en Vetplanten
Informatie voor liefhebbers over de praktijk, opbouw en het onderhoud van een cactusverzameling.
users.online.be/cactusvetplant
Eurocactus
Naast een breed assortiment Cactussen,Succulenten, Geënten en import planten, biedt Eurocactus ook toegevoegde waarde zoals een showdoos.
www.eurocactus.nl/home
advertentie
Henkhallo Cactussen
Cactussite met veel foto´s van bloeiende cactussen.
www.henkhallo.nl/cactussen
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.