Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Catering Bedrijven
Op zoek naar een cateringbedrijf? Gratis offertes aanvragen.
www.catering-bedrijven.nl
SB Catering
De cateraar waarvan u ge´nspireerd zult raken voor de organisatie van uw evenement of feestelijke bijeenkomst op uw bedrijf of bij u thuis.
www.sb-catering.nl
Verbijsterend Exclusieve Catering
Verbijsterend verzorgt de catering en prive diners bij u thuis of op locatie. Daarnaast organiseren wij Franse en Mediterane kookworkshops en kooklessen en beschikken wij over 3 studio's in Amsterdam.
www.verbijsterend.nl
advertentie
Catering La Casserole
Hoge kwaliteit catering en feesten voor kasteel-trouwen.
www.la-casserole.nl
Van der Schoot Partyverhuur
Van der Schoot partyverhuur is een professioneel bedrijf en is zeer goed met het verhuren van horecabenodigdheden voor een geslaagd feestje.
www.schoothorecaservice.nl
Kok aan Huis
Voor een heerlijk diner in uw eigen vertrouwde omgeving.
www.thuiskokklaasculinair.nl
Moeders Keuken
Wij koken voor u aan huis of op locatie naar wens, op niveau, met veel zorg en liefde voor de producten.
www.moederskeuken.nl
Catering Plus
Catering Plus verzorgt de complete catering voor bruiloften, partijen, personeels- en jubileumfeesten en vele andere gelegenheden. De vele mogelijkheden in combinatie met de juiste prijs en kwaliteit maken ons bedrijf zo uniek in deze branche!
www.cateringplus.nl
Hutten Catering
Hutten Exclusieve Catering is totaalorganisator van evenementen door heel Nederland.
www.huttencatering.nl
advertentie
SAB Catering
Uw persoonlijke bedrijfscateraar voor lekker en gezond eten en drinken op het werk door heel Nederland.
www.sabcatering.nl
Verhaaf Party Catering
Luxe catering op diverse toplocaties in Nederland en Belgie.
www.verhaaf.nl
Fayadosu Handelsonderneming
Wij verzorgen catering voor feesten en partijen, bloemen en planten, webdesign, schilder- en schoonmaakwerkzaamheden, recycling van oud metaal, graveren van spiegels en glas en naildesign.
www.fayadosu.nl
Resultaten: 20      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.