Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Leren.nl
Wat wil je leren? Overzicht cursussen en studiemateriaal.
www.leren.nl
Doy's Gratis Cursussen
Leren en zelfstudie met Nederlandse cursussen en tutorials.
cursussen.doy.nl
Cursusnetwerk.nl
Platform voor het ontwikkelen, aanbieden en volgen van online cursussen.
www.cursusnetwerk.nl
advertentie
Gratis Typecursus Online
Wil je een gratis typecursus volgen? Bezoek dan direct de website. Tegenwoordig zitten een kind al vanaf zeer jonge leeftijd achter de computer. Het is daarom voor kinderen bijna essentieel om goed te leren typen.
www.gratistypecursus.nl
SeniorWeb Haarlem
Computercursussen voor Haarlem, Heemstede, Zandvoort en omgeving. Onze cursussen zijn helemaal afgestemd op actieve senioren. In elke les worden de onderwerpen rustig uitgelegd.
haarlem.seniorweb.nl
Online marketeer opleiding
Voor bedrijven is online of e-commerce marketing tegenwoordig een must omdat online marketing de bedrijven meer slagkracht geeft.
www.fabiusopleidingen.nl/opleidingen/online-marketing-medewerker_1698/
Learn It
Overzicht IT opleidingen in Nederland.
www.learnit.nl
McDaniel Opleidingen
Landelijk erkend instituut gespecialiseerd in bedrijfsadministratief, economisch en juridisch onderwijs.
www.mcdaniel-opleidingen.nl
Batavia aKademie
Natuurlijk tekenen en schilderen. Schilderworkshops voor kleine groepen. Zomercursus als vakantieactiviteit. Workshops op locatie op vrijwel iedere locatie naar wens of via ons locatieaanbod.
www.batavia-akademie.nl
advertentie
Leeronlinepiano
Leeronlinepiano.nl is de website met alles over het online piano leren spelen. Door middel van een online piano cursus leer jij binnen mum van tijd het pianospel kennen.
www.leeronlinepiano.nl
Instituut voor Handelsopleidingen
Cursussen voor boekhouden, bedrijfsadministratie: PDB, MBA. Vestigingen in Serooskerke (Zeeland) en Oude Tonge (Zuid-Holland).
www.avondcursussen.nl
Business School Notenboom
Wij zijn gespecialiseerd in beroepsopleidingen voor het MBO en HBO (te Eindhoven).
www.notenboom.nl
Resultaten: 20      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.