Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Laurens Simonse Groep Detachering
Laurens Simonse Groep (LSG) is gespecialiseerd in detachering, detavast, werving en selectie en traineeships voor (young) professionals. Neem gerust een kijkje op onze website.
www.lsg.nl
Please Payroll Services
Gespecialiseerd in payrolling. Met onze dienstverlening kunnen wij vrijwel al uw personeelszaken uit handen nemen.
www.please.nl
PK Werving & Selectie
Op zoek naar werk in de beveiliging? Op zoek naar beveiligingspersoneel?
www.personeelenkwaliteit.nl
advertentie
50 Plus Detachering
Wij brengen de professionals terug bij elkaar.
www.50plusdetachering.nl
Brunel detachering
Arbeidsbemiddelaar gespecialiseerd in de detachering, werving, selectie en consultancy van hoger opgeleiden.
www.brunel.nl
Inwork detachering
Inwork is gespecialiseerd in het leveren van HR detachering oplossingen voor IT support en beheer en IT Professionals.
www.inwork.nl
Trace detachering
Detacheert personeel op de gebieden civiele techniek, bouwkunde en geodesie in heel Nederland.
www.tracee.nl
X-equo
Werving, selectie en detachering bureau met vacatures, opdrachten en kandidaten in het midden en hoger kader. Gespecialiseerd in banen op financieel gebied.
www.x-equo.nl
Detachering Nederland
Door onze grondige werving- en selectieprocedure zijn onze opdrachtgevers verzekerd van een nuttige inzet van onze professional die voldoet aan de gestelde wensen.
www.detacheringnederland.nl
advertentie
Detachering Definitie
Hier vindt je meer informatie over het begrip detachering.
nl.wikipedia.org/wiki/Detachering
Detachering
Op deze site vindt je allerlei informatie over detachering.
detacheren.zzpnodig.nl/detacheren/detachering.html
ICT Career
ICT Career is een selectief werving en selectiebureau in ICT. ICT Career biedt ervaren ICT Professionals een platform om in contact te komen met interessante bedrijven en functies.
www.ictcareer.com
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.