Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Indigo Horsetraining
Lisanne Thomas is gespecialiseerd in klassieke dressuur en natural-horsemanship en het samengaan van deze twee stromingen.
www.indigohorse.nl
Fanclub Edward Gal
Officiele fanclub site van dressuur ruiter Edward Gal.
www.fanclubedwardgal.nl
Tuigonderdelen
Winkel met alles voor de menner en de mensport waaronder een ruim assortiment tuigen en tuigonderdelen.
www.tuigonderdelen.nl
advertentie
Horse-Spirit
Holistisch natural horsemanship en dressuur coaching. Paardenopvang, gedragstherapie, fotografie en webdesign
www.horse-spirit.nl
Startlijsten Paardensport
Hier vind je de startlijsten voor zowel dressuur als springen voor elke paardensport.
www.startlijsten.nl
Inschrijfservice
Inschrijfservice maakt het voor leden van uw vereniging mogelijk zich online in te schrijven op wedstrijden en om inschrijvingen op wedstrijden weer te geven.
www.inschrijfservice.nl
Dressuur Totaal
Naast het volgen van clinics en workshops kunt u ook bij mij terecht voor het volgen van prive-lessen en het trainen van uw paard.
www.dressuurtotaal.nl
Jumping Amsterdam
Het hippisch evenement van het jaar.
www.jumpingamsterdam.nl
Stal Ginnflairs
Training en verkoop van getalenteerde dressuurpaarden.
www.sportpaarden.com
advertentie
Dressuurstal De Bekelaar
Het vertrouwde adres voor dressuur van paarden
www.dressagehorsesofthedutch.com
Ruitersport
De paarden sportwinkel voor paard, pony, ruiter, amazone en menner. U kunt hier alles vinden voor de dressuur, spring en mensport.
www.ruitersport.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.