Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Sieradenveiling
Gouden armbanden en kettingen, sieraden en juwelen.
www.sieradenveiling.nl
ArtoWorkshops
Workshops in edelsmeden en Art Clay Silver. Maak zelf je eigen sieraden.
www.artoworkshops.nl
Own Art
Edelsmeed atelier voor het maken van sieraden en gebruiksvoorwerpen in diverse metalen.
www.Own-Art.nl
advertentie
Rensini
Bedrijf dat in eigen huis sieraden ontwerpt en vervaardigt.
www.rensini.com
De Zilverwinkel
Winkel voor al uw edelsmid en zilverklei gereedschap en benodigdheden. Bij ons vindt u niet alleen alle materialen die u nodig heeft, maar kunt u tevens één van onze Art Clay Silver workshops volgen.
www.dezilverwinkel.nl
Gotscha
Beeldend kunstenaar, beeldhouwer-edelsmid.
www.gotscha.nl
Rampaart
Juwelier Rampaart te Hoogerheide (NL).
www.juwelierrampaart.nl
Edelsmid Academie
Edelsmid worden? Sieraden leren maken op een hoog niveau? Een nieuwe uitdaging? Lees alles op de site.
www.benvanhelden.nl
Tom Van Den Hout
Handgesmede sieraden van zilver of goud met een eigen identiteit.
www.tonvandenhout.nl
advertentie
Edelsmid Mark Bos
Mark Bos maakt als goudsmid in zijn atelier de mooiste creaties. Na een carrière in de grafische vormgeving heeft Mark zich toegelegd op het edelsmeden.
www.markbostrouwringen.nl/edelsmid.html
Zilvermaan
De site voor de amateur edelsmid met technieken, gereedschap en voorbeelden.
www.zilvermaan.com
Juwelier Zwitserland
Website van juwelier Zwitserland te Aalst.
www.juwelier-zwitserland.com
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.