Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Multimeter
In dit assortiment kun je kiezen uit vele opties en mogelijkheden voor een digitale multimeter, alles in één overzicht.
www.multimeters.nl
Goedkoopenergievergelijken.nl
Vergelijk je energieaanbieders bij Goedkoopenergievergelijken.nl.
www.goedkoopenergievergelijken.nl
Nuon
Voordelige elektriciteitstarieven van Nuon. Ontdekt wat bij u past.
www.nuon.nl
advertentie
Zonnepanelen Informatie
Informatie over zonnepanelen, de energiebron van de toekomst.
www.zonnepanelen-info.nl
Energiewereld
Informatie over energie. Van tariefsinformatie tot het actueelste nieuws, met een discussieforum.
www.energiewereld.nl
Energie direct
De laagste prijs voor gas en licht en geen vast contract. Meld u aan.
www.energiedirect.nl
Energie in Nederland
Energieportal voor Nederland met Energie Verslag Nederland, Energieliteratuur, Energie op Internet, Energie in Cijfers, Energie Encyclopedie.
www.energie.nl
Groene energie
De enige leverancier waar alles groen is vindt u hier.
www.greenchoice.nl
Energie leveranciers
Vergelijk de energie prijzen van alle energiebedrijven. Lees klantenbeoordelingen en kies bewust uw energieleverancier!
www.energieleveranciers.nl
advertentie
Zonnepanelen Info
Zonnepanelen informatie: alles op 1 onafhankelijke website. Met de zonnepanelen koopwijzer ontdek je wat de beste soort zonnepaneel is voor jouw huis en hoeveel je bespaart met zonnepanelen. Vergelijk zonnepanelen op kwaliteit.
www.hoe-koop-ik.nl/zonnepanelen
Warmtepomp installeren
Maar hoe verwarmen (en koelen) we ons huis straks en hoe krijgen we warm water? De warmtepomp woning biedt uitkomst.
www.zerogas.nl/warmtepomp
Duurzame energie
Deze site is gemaakt door Milieu Centraal. Deze landelijke voorlichtingsorganisatie biedt praktische en betrouwbare informatie over (duurzame) energie.
www.duurzame-energie.nl
Resultaten: 20      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.