Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Orion engineering
Een brede verzameling specialismen en vakdisciplines worden door Orion Engineering aan opdrachtgevers beschikbaar gesteld. Slagvaardige teams die met een frisse kijk op zaken (projectmatig) werken in dienst van het succes van onze relaties.
www.oriongroep.nl
Ingenieursbureau Stielwork
De weg naar beheersbare realisatie. Engineering in de machinebouw
www.stielwork.nl
EPG
Ingenieursbureau voor alle werkzaamheden op het gebied van technische installaties.
www.epg.nl
advertentie
Expectra engineering
Expectra engineering is de specialist in de werving, selectie en projectmatige detachering van technische experts op MTS, HTS of academisch niveau.
www.expectra.nl
Bird engineering
BIRD Engineering, Biotechnology Integrated Research, Development & Engineering is gespecialiseerd in consultancy, contract research en engineering in de fermentatie technologie.
www.birdengineering.nl
Brunel engineering
Brunel Engineering is een technische arbeidsbemiddelaar gespecialiseerd in werving & selectie en detachering van ingenieurs.
www.brunel-engineering.nl
Engineering 360
Engineering 360 biedt u iedere werkdag nieuws over infrastructuur, milieu, water en bouw, uit binnen- en buitenland.
www.engineering360.nl
Dosign engineering
Uw detacheringsbureau in engineering & constructiemanagement.
www.dosignengineering.nl
Willekens Engineering
Engineering op het gebied van automatisatie, robotica, elektriciteit en instrumentatie.
www.willekens-engineering.com
advertentie
Pro-Belgium
Automotive engineering en prototyping in BelgiŽ.
www.probelgium.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.