Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

De Hamster
Hier vind je heel veel informatie over de hamster maar ook leuke hamsterspelletjes, e-cards, foto's en nog veel meer.
www.dehamster.nl
Hamsterland
Hamsterland is een website met ondzettend veel informatie over de hamster en dwerghamster.
www.hamsterland.nl
De Russische Dwerghamster
Op deze site vind je boordevol informatie over de Russische Dwerghamster. Alles wat je moet weten over deze diertjes kun je hier vinden.
www.derussischedwerghamster.nl
advertentie
Dwerghamster
Een website over de diverse soorten dwerghamsters die als huisdieren gehouden worden.
www.dwerghamster.nl
De hamstersite
Informatie over de geschiedenis van hamsters, waar ze vandaan komen en welke soorten er bestaan.
hamster.ontheweb.nl
Bunny Bunch
Het doel van deze site is mensen te informeren over het houden van kleine huisdieren zoals konijnen.
www.bunnybunch.nl
Hamsteropvang Lisse
Hamsteropvang Lisse is een opvang voor hamsters, zeer incidenteel in samenwerking met Dierenopvang Lisse vangen wij ook gerbils en muizen op.
www.hamsteropvanglisse.tk
Hamster Online
Nuttige informatie over het houden en verzorgen van hamsters.
www.hamsteronline.freeservers.com
De Dwerghamster
Deze site geeft een overzicht van de vier verschillende soorten dwerghamsters die als huisdier worden gehouden. Hun karakteristieken en behoeften komen uitgebreid aan bod, evenals de eisen die ze stellen aan voeding en verzorging.
home.wanadoo.nl/mdeklein
advertentie
Alles over de Hamster
Tips over de verzorging van hamsters.
home.hccnet.nl/a.chick/hamster
Knagers
Informatie over knaagdieren met bijzondere aandacht voor hamsters en konijnen.
www.knagers.net
Hamster Creatief
Deze site gaat over hamsters en dan over vanalles en nog wat.
www.everyoneweb.com/hamstercreabea
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.