Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Creatieve Start
Alles wat u nodig hebt voor uw creatieve hobby of beroep.
www.creatievestart.nl
Brocantica
Voor en door verzamelaars: rommelmarkten, ruilbeurzen, zoekertjes.
www.brocantica.com
Het Knutselhuis
Info over heel veel hobby's.
www.knutselhuis.nl
advertentie
Hobbyfotografie.nl
Website met wetenswaardigheden voor de hobbyfotograaf.
www.hobbyfotografie.nl
Sieradenhobby De Smalle Beurs
De naam zegt het al: wij bieden allerlei voor de sieradenhobby voor een zeer betaalbare prijs. Ook voor bedrijven zijn wij interessant, op verzoek krijgt u een BTW-bon meegeleverd.
www.desmallebeurs.nl
Heins & Hobbys
Diverse hobbyboeken en hobbymaterialen zoals de kleisoorten Ladoll, Formo, Artista, Hearty en Premier.
www.heins-hobbys.nl
Kralen En Zo
Alles voor het zelf maken van sieraden: kralen, rocailles, parels, benodigdheden, gereedschap en nog meer.
www.kralen-enzo.nl
Artami: Teken- en Schildersmaterialen
Artami is een zaak van kunstenaars en voor kunstenaars. In onze webshop vindt u alleen materialen waar wij zelf als kunstenaars achter staan.
www.artami.nl
Tekenen Als Hobby
Deze pagina is bedoeld voor iedereen die het leuk vind om te tekenen en iets meer van deze hobby wil weten. Veel mensen denken dat er speciale aanleg voor deze hobby nodig is maar iedereen kan leren tekenen.
www.hobbytekenen.nl
advertentie
De Vaarhobbyist
Site voor mensen die als hobby hebben het bouwen en varen met modelboten.
devaarhobbyist.come2me.nl
Lego aanbieding
LEGO is al tientallen jaren erg populair speelgoed, wie is er niet groot mee geworden? LEGO is voor iedereen, voor jongens en meisjes en van jong tot oud.
www.legoexpert.nl/lego-aanbiedingen
Hobbydoos
Alles over haken, breien en borduren met gratis haak- en breipatronen.
www.hobbydoos.nl
Resultaten: 21      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.