Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Homepagina.com
Stel zelf een webpagina samen over een bepaald onderwerp.
www.homepagina.com
Bianca's site
Een zeer leuke site over een zeer leuk meisje, Bianca genaamd ...
biancagirl.ontheweb.nl
Floor Vandenbroek
Homepagina met games en sitekeuring.
www.floorvandenbroek.nl
advertentie
Jouw plek
Bij jouwplek kan je op een simpele manier gratis je eigen home pagina maken. Nog nooit is het zo gemakkelijk geweest om een gratis home pagina te maken.
www.jouwplek.nl
Sjoerd en Ester
Een persoonlijke website met profielen, foto´s, vakantieverslagen, enzovoort.
www.sjoerdenesther.com
De Jeugdnatuurwacht Nederland
De homepagina van de jeugdnatuurwacht in Nederland. Meer info over hun excursies, organen, activiteiten,...
www.jeugdnatuurwachtnederland.nl
Mijn home pagina
Hier vind je alles voor het maken van je eigen home pagina.
www.mijnhomepage.nl
Baby home pagina
Uw baby met een eigen Baby Home pagina. De beste manier om al uw kennissen, vrienden en familie op de hoogte te houden van de zwangerschap, de geboorte en alle ontwikkelingen van de baby.
www.babyhomepage.nl
Henri Verhagen
Homepagina van Henri Verhagen.
www.henriverhagen.tk
advertentie
Niels online
Homepagina van Niels.
www.nelis-online.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.