Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Hondenbemiddeling "een eigen hok"
Herplaatsing, training en opvang van honden. Bemiddeling bij herplaatsing van honden uit en door heel Nederland en Belgiė.
www.eeneigenhok.nl
Honden.nl
Zoekmachine voor hondensites: hondenasielen, rassen, magazines, verzorging, persions, clubs, voeding, opvoeding,...
www.honden.nl
Doggynet
Hondenrassen, fokkers, clubs en shows. Nederlands beste hondenwebsite met alles wat u maar wilt weten over honden. Naast veel informatie hebben wij ook vele adressen voor u van alle honden gerelateerde bedrijven.
www.doggynet.nl
advertentie
Alles over honden
Website met alle informatie over honden en een overzicht van de verschillende hondenrassen.
www.allesoverhondenrassen.nl
Hondenland
Info over alle hondenzaken: rashonden, puppies, fokkers, rasverenigingen, hondenscholen en nog veel meer.
www.hondenland.nl
Hippehond.nl
Het adres voor hondenkleding en accessoires. Al drie jaar specialiseren wij ons in gadgets en hebbedingetjes voor je viervoeter.
www.hippehond.nl
Het Hondenpaleis
Incidenteel fokken van labrador retrievers volgens de voorwaarden van de NLV en fokkerskring.
www.hethondenpaleis.nl
Vitaal Dier: diertherapeutenwijzer
Voor gedragsproblemen, huidproblemen en gezondheidsproblemen bij uw hond of kat, biedt deze site vele antwoorden. Vitaal Dier vindt voor u de meest geschikte diertherapeut of specialist bij u in de buurt.
www.vitaaldier.nl
Hondenmand
Iedereen die een hond heeft of binnenkort een pup in huis krijgt heeft er tenminste een nodig, een hondenmand.
www.hondendeal.nl/beste-hondenmand/
advertentie
Hondenwinkelonline.nl
Hondenartikelen voor een mooie prijs.
www.hondenwinkelonline.nl/
Huisdierendokter
Welkom op de site waar u terecht kunt voor alternatieve diergeneeswijze en dierverzorging op basis van Chinese kruidenformules voor uw hond, kat en knaagdier.
www.huisdierendokter.nl
Hondenportretten
Ik schilder honden in kleuraquarel op locaties in zeer snelle tijd.
www.portretpagina.nl
Resultaten: 27      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.