Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

BRflex.nl
BR-Flex Uitzendbureau is op zoek naar enthousiaste aanpakkers die klaar zijn voor het echte werk.
brflex.nl
Randstad
Randstad Interim biedt je uitdagend en afwisselend werk.
www.randstad.nl
Flex manager
Vraag en aanbod van interim-managers. Online zoeken naar interim-opdrachten en interim-managers.
www.flexmanager.nl
advertentie
Het Bureau Interim
Het Bureau Interim verzorgt interimmanagement op directie- en middenkaderniveau voor complexe organisaties als overheden, bank- en verzekeringswezen enz ...
www.hetbureauinterim.nl
Flex werker
Deskundig personeel is schaars en soms niet direct beschikbaar. Daarom biedt Flexwerker een on-line community van interim professionals om uw vacature direct te vervullen.
www.flexwerker.nl
De Clerck interim
De Clerck interim werk biedt op een professionele wijze diensten aan op het vlak van projectmanagement, procesbegeleiding en beleidsadvisering.
www.declerck-interimwerk.nl
Creyfs
Het beste uitzendbureau van Nederland, we zullen er alles aan doen om dat te blijven.
www.creyfs.nl
HRM interim
Tijdelijke professionals nodig? Snel en tegen laag tarief!
www.dehrmer.nl
Interim jobs
Het platform voor Interim Professionals en de bedrijven die geïnteresseerd zijn in deze Professionals.
www.interim-jobs.nl
advertentie
Ad Interim
De CVBank en Vacaturebank voor Interim Professionals.
www.adinterim.org
Flinter interim
Flinter is een jong en energiek bemiddelingsbureau dat de mens en zijn expertise centraal stelt.
www.flinter.eu
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.