Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bekijk de info van SJ-Solutions
In een snel veranderende wereld is back-up management een vereiste om de continu´teit van uw organisatie te borgen.
sj-solutions.nl/oplossingen/datamanagement/backup-management/
Website op maat
We ontwerpen en bouwen websites en shops, creŰren content en ondersteunen met SEO, SEA en Social.
www.telstar-web.nl/websites-op-maat/
Help Mij
De site voor gratis computer ondersteuning.
www.helpmij.nl
advertentie
Online Shopping Tips
Veilig kopen op het internet. Op deze website alleen veilige webshops. Wij beoordelen ze en u schrijft reviews. Tezamen maken zij internetshoppen veiliger. Wij registreren per bedrijf iedere verkoop via onze website.
www.onlineshoppingtips.nl
Wat is Instagram?
Wat Instagram? Lees hier alles over Instagram.
instagraminfo.nl/wat-is-instagram/
Volledigmobiel.nl: mobiel internet
Hier vergelijkt en bestelt u mobiel internet. We zijn reseller van mobiel internet van KPN, Vodafone, Hi, Telfort en XS4ALL.
www.volledigmobiel.nl
M4N
Promoot via M4N je eigen website.
www.m4n.nl
Formdesk
Website waar moeiteloos geavanceerde online formulieren gemaakt kunnen worden.
www.formdesk.nl
Alles in 1 pakket vergelijken
Bent u op zoek naar een alles in 1 pakket? Vergelijk op deze site de verschillende aanbieders en profiteer van leuke acties.
www.alles-in-1-pakket-vergelijken.nl
advertentie
TV-Telefonie-Internet
Online telecomshop voor internet, telefonie en TV. Vergelijk en bestel hier KPN, Digitenne, Tele2, UPC, Alice, Telfort, enz
www.tv-telefonie-internet.nl
Pepermunt.net - Eerste hulp bij Internet
Snel antwoord op internetvragen en 1001 tips over muziek, video, foto's, chatten en games spelen op internet.
www.pepermunt.net/
Gratis eBooks over Internet Marketing
Ben jij er klaar voor om meer geld te verdienen? Vul dan je voornaam en geldig e-mailadres in en ontvang zeven internet marketing boeken gratis.
www.verdienmetuwwebsite.nl/gratis-ebooks.html
Resultaten: 18      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.