Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

ItaliŽ.nl
Het meest complete startpunt.
www.italie.nl
Vertaler
Vertalers en vertaalbureaus gerangschikt volgens verschillende talen.
www.vertaler.nu
Alles uit ItaliŽ
Unieke webwinkel met puur en alleen Italiaanse food- en non-food artikelen.
www.allesuititalie.nl
advertentie
Agritoerisme
Logeren op een wijnboerderij in Toscane.
www.agritoerisme-toscane.nl
Tour ItaliŽ
Zoekmachine voor Nederlandstalige pagina's over ItaliŽ en de Italiaanse cultuur.
www.touritalie.nl
Belpaese
Internetgids voor de geÔnteresseerde ItaliŽ-reiziger. Het beste startpunt met veel eigen artikelen en prachtige foto's.
www.belpaese.nl
Taalcursus Italiaans in Pisa en Viareggio
Talenschool in italie voor buitenlanders die italiaans willen leren met cursussen op elk niveau.
www.ilm.it/nl
Un Po Di Tutto
Webwinkel met de lekkerste biologische italiaanse streekproducten. Op deze site treft u een keur aan Italiaanse (biologische) streekproducten. Alle producten zijn met veel aandacht en liefde geteeld.
www.unpoditutto.nl
Toscane.nl
De vakantiesite van Toscane.
www.toscane.nl
advertentie
Casa in UmbriŽ
Vakantiewoningen in UmbriŽ en Toscane.
www.casa-in-umbria.com
Egoshirts: Italiaanse Overhemden
Online overhemden samenstellen. Stel zelf uw Italiaanse maatoverhemd samen. Bij egoshirts.nl kunt u online uw overhemd samenstellen. Egoshirts is vernieuwend door de stijlvolle keuze in opties en stoffen.
www.egoshirts.nl
WinDi Online Vertaalhulp
Gratis on-line woordenboeken en vertaaltools in zeven talen.
www.windi7.com
Resultaten: 17      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.