Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Advocatenstart.nl
De startpagina voor de advocatuur en biedt een overzicht van het meest actuele juridische nieuws, vacatures, cursussen, literatuur en maar liefst 3500 relevante links.
www.advocatenstart.nl
Haags Juristen College
Staat in voor belastingontwijking, vermogensbescherming en estate planning voor ondernemers. Oprichting en beheer van vennootschappen en trusts.
hjc.nl
Jurist
Haal je HBO Rechten in 3 jaar bij de LOI. Nvao-geaccrediteerd.
www.loi.nl
advertentie
Letsel.nl
Wij behartigen gratis de belangen van letselslachtoffers.
www.Letsel.nl
Ondernemende juristen
OndernemendeJuristen onderhoudt een groot snel groeiend netwerk onder de betere zelfstandig ondernemende juristen en advocaten in Nederland.
www.ondernemendejuristen.nl
Nederlands juristenblad
Het Nederlands Juristenblad (NJB) is de toonaangevende bron voor juristen.
www.njb.nl
Nederlandse juristenvereniging
De Nederlandse Juristen-Vereniging is de enige algemene vereniging van juristen in Nederland. De vereniging stelt zich ten doel juristen de gelegenheid te geven met elkaar van gedachten te wisselen.
www.njv.nl
B&D Juristen
B&D is een juridisch advies- en incassobureau, met name gespecialiseerd in business to business incasso, huurrecht en huurincasso.
www.bdjuristen.nl
NL Juristen
Bemiddeling van juristen en juridische medewerkers voor profit en non-profit organisaties. Voor vaste, tijdelijke functies en zelfs op urenbasis, ...
www.nljuristen.nl
advertentie
Juristen team
Juristen Team verstrekt snel, pragmatisch en betaalbaar advies aan bedrijven en particulieren.
www.juristenteam.nl
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.