Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Sieradenveiling
Gouden armbanden en kettingen, sieraden en juwelen.
www.sieradenveiling.nl
Juwelia.nl
In deze webshop kan je kettingen, armbanden en ringen kopen aan voordelige prijzen.
juwelia.nl
Voordelige Sieraden
Keuze in kettingen, oorbellen, oorstekers, colliers, armbanden, ringen en hippe gadgets.
www.voordeligesieraden.nl
advertentie
Trouwringen
Gaat u binnenkort trouwen? Zoekt u verlovingsring of trouwringen? Dan is de juwelion.nl het juiste adres voor u. De mooiste trouwringen en verlovingsringen tegen de meest gunstig prijs vindt u natuurlijk hier.
www.juwelion.nl
Beaujumy Sieraden
Geen sieraden van dertien in een dozijn maar echte unieke handgemaakte kunstwerkjes.
www.beaujumy.nl
Juwelen Online
De site voor aparte en exclusieve juwelen en gouden en diamanten sieraden.
www.gouden-sieraden.nl
Rensini
Bedrijf dat in eigen huis sieraden ontwerpt en vervaardigt.
www.rensini.com
Mijn Mooiste Sieraden
De site voor aparte en exclusieve juwelen en gouden of diamanten sieraden. Met trots presenteren wij u onze grote collectie van gouden sieraden en juwelen. Onze gouden collectie bestaat uit een breed assortimen
www.mijnmooistesieraden.nl
It's Beautiful
Welkom bij de leukste online juwelier van Nederland.
www.its-beautiful.nl
advertentie
MTIfashion
Webwinkel met zilveren sieraden, horloges en andere mode accessoires.
www.mtifashion.com
Handcrafted Sterling Silver Jewelry
Fairsuchungen is een Duitse online winkel voor handgemaakte zilveren juwelen tegen eerlijke prijzen.
www.fairsuchungen.de
Alison Avenue
Alison Avenue heeft een uitgebreid gamma aan halskettingen met half-edelstenen, parels of gewoon een modern design.
www.alisonavenue.eu
Resultaten: 17      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.