Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Bellfires
Het motto van Bellfires is keep the fire burning. Ben je op zoek naar een nieuwe kachel? Kies dan voor een Bellfires kachel.
www.uwkachel.nl/brands/bellfires/
Have Verwarming
Kies uw gashaard, houtkachel of schouw in de grote showroom met haarden, kachels en schouwen van importeur en groothandel HAVE Verwarming in Lunteren. Dichtbij A30, gratis parkeren.
www.haveverwarming.nl
Hoogrendement houtkachels
HR Houtkachels staat in de Benelux garant voor kwaliteit én design tegen een lage prijs. Wij verkopen enkel hoog rendement houtkachels deze verbruiken zeer weinig hout en zijn beter voor het milieu.
www.hrhoutkachels.nl
advertentie
Kachel en schouw
Op deze site is alles te vinden over gashaarden, electrische sfeervuren, schouwen, nostaligische haarden.
www.kachelenschouw.nl
Nordic Fire
Nederlands bedrijf dat houtkachels, CV haarden, inzethaarden, liftdeurhaarden en pelletkachels ontwikkelt en verkoopt in de Benelux.
www.nordicfire.nl
Kachelforum
Vragen en antwoorden over kachels.
www.kachelforum.nl
Kachelplaats
Kachelplaats is de grootste kachelspecialist en kachelspeciaalzaak van haarden, kachels en schouwen in Nederland.
www.kachelplaats.nl
Kachel
De actiesite voor sfeerverwarming. Hout-, gas, pellet en elektrische kachels en schouwen van topmerken vindt u hier voor sterk gereduceerde prijzen.
www.kachel.nl
Invicta kachels
Invicta Franse Houtkachels.
www.invictakachels.nl
advertentie
Wijmar Bouwmachines
In- en verkoop van bouwgereedschap, gasontladingslampen bouwlampen en kachels .
www.wijmarbouwmachines.nl
Barbas
Productie en verkoop van kachels en haarden.
www.barbas.com
Dutry & Co
Invoerder voor de speksteenkachels Tulikivi en Altech en de houtkachels van Dan Skan.
www.dutry.com
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.