Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Tophair
Tophair is het vakblad voor topkappers. Iedere maand het laatste nieuws, trends, mode en andere wetenswaardigheden om professioneel op de hoogte te blijven.
www.tophair.nl
De Haar Site
Hier is haar het hoofdonderwerp. De site waar je werkelijk alles over haren kunt vinden. Kunst, cultuur, wetenschap, geschiedenis, muziek en nog veel meer. Ook kun je hier virtueel kapsels uitproberen.
www.dehaarsite.nl
Unie van Belgische Kappers
De Unie van de Belgische kappers informeert de Belgische kapper over het reilen en zeilen in de coiffurewereld.
www.coiffure.org
advertentie
Kapper Nederland
Dé portal voor alle kapper gerelateerde zaken en alles over haarverzorging.
www.kapper.nl
By Essyl
De nummer 1 kapsalon van Prinsenbeek. Bij By Essyl staat passie voor het vak en kwaliteit voor u als klant voorop. Wij streven naar 100% klanttevredenheid. Enkel wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook! U kunt bij By Essyl terecht voor gangbare ka
www.byessyl.nl
Kapsalon Elit - Rotterdam
Elit is een dames- en heren kapsalon gevestigd te Rotterdam.
www.kapsalonelit.nl
Kappers Hengelo
De site van Bas-kappers in Hengelo.
www.bas-kappers.nl
Kappers
De portaalsite voor de kapperbranche in Nederland.
www.kappers.nl
Crescendo Kappers
De site van de crescendo kappers in rotterdam.
www.crescendo-kappers.nl
advertentie
Haaraccessoires bij Haar van Tresoor
Bij Haar van Tresoor kunt u vrolijke handbewerkte haaraccessoires vinden voor jong en oud.
www.haarvantresoor.nl/haaraccessoires
De haarspecialist
Informatie om haarproblemen en haaruitval te voorkomen. Gratis haarwortelanalyse.
users.poink.be/haarspecialist/
CHI Stijltang
Compleet aanbad van de populaire CHI stijltangen. Wanneer je besloten hebt de veel geprezen CHI stijltang aan te schaffen, rest je nog het uitzoeken van een van de vele uitstekende CHI stijltangen.
www.chi-stijltang.com
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.