Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Cattery The Sunkids
Cattery The Sunkids is een cattery met al meer dan 25 jaar ervaring met Maine Coon katten en langharige Perzische katten.
www.sunkids.nl
Werkgroep Chartreux "Le Chat qui rit"
Dit is een site van de werkgroep Chartreux met veel informatie over dit Franse ras en cattery links.
www.lechatquirit.nl
Cattery Yarisho
Dit is de site van een kleine cattery in Nijmegen met af en toe een nestje siamese of oosters korthaar kittens.
www.cattery-yarisho.nl
advertentie
Ragdoll Cattery de Poezenweide
Hier vindt u alles over de Ragdoll en andere kattenrassen.
www.poezenweide.nl
Nederlandse kattenfokkersvereniging.
De grootste kattenvereniging van Nederland met bestuurlijke informatie, overzicht van tentoonstellingen en links.
www.nkfv.nl
Internationale Siberische Katten Club
Dit is de site van een internationale rasclub. U kunt bij ons alles vinden, zoals de rasbeschrijving, cattery's uit heel de wereld, dekkaters, kittens, genetica, en zelfs op medisch gebied.
www.siberischekattenclub.nl
Cattery Curls Fantasy
Fokker van American Curl katten. Al onze poezen lopen vrij door ons huis. Ook worden de kittens in onze leefruimte geboren en grootgebracht.
www.american-curls.com
Mi Sue˝o
Dit is de site van een kleine cattery voor ragdolls en Brits korthaar.
www.misueno.net
Cattery 't Wilgenhof
Hobbyfokker van voornamelijk wildkleurige Abessijnen. Wij willen ons toeleggen op het kweken van voornamelijk wildkleurige Abessijnen met een gezonde genetische achtergrond.
www.wilgenhof.net
advertentie
Royal Dutch Pixie
Royal Dutch Pixie is gespecialiseerd in Pixie-Bobs met prachtige eigenschappen.
www.rdpixie.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.