Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Icandy Store
Icandy is een online webwinkel waar trendy sieraden wordt verkocht die handgemaakt zijn. Er is een ruime assortiment aan ringen,oorbellen, armbanden en kettingen beschikbaar.
www.icandy-store.com
Sieradenveiling
Gouden armbanden en kettingen, sieraden en juwelen.
www.sieradenveiling.nl
Juwelia.nl
In deze webshop kan je kettingen, armbanden en ringen kopen aan voordelige prijzen.
juwelia.nl
advertentie
Annika's Bijoux
Trendy bijoux voor zeer kleine prijzen zowel dames-, heren- en kindersieraden te verkrijgen.
www.annikasbijoux.nl
Stay Trendy Sieraden
StayTrendy Sieraden zoals oorbellen, kettingen en ringen, voordelig en gemakkelijk online te bestellen.
www.staytrendy.nl
Things For Sale
Webshop in mode accessoires: kettingen, armbanden, tassen en pashmina sjaals met en zonder print.
www.thingsforsale.nl
Sieraad4you
Webshop voor trendy sieraden en luxe (woon)accessoires. Samen struinden we stad en land af. Winkel in winkel uit. Op zoek naar die fraaie sieraden, oorbellen, halsketting, broche, riem, tas, bedel of armband.
www.sieraad4you.nl
Sieradenloods
Enkele van onze topmerken die u online kunt kopen bij Sieradenloods.nl zijn Buddha to Buddha, Zinzi, Blush, Mi Moneda, Breil en Ti Sento Milano.
www.sieradenloods.nl
Beautiful Things
Op deze website kunt u online sieraden, sokken, partijen en mode accessoires bestellen. De collectie wordt regelmatig geŁpdate. De website is onderverdeeld in diverse categorieŽn. Koopjes zijn te vinden onder de categorie aanbiedingen.
www.beautiful-things.nl
advertentie
Atelier Sfizi
Alle sieraden op onze site zijn gemaakt van kralen die met de hand vervaardigd zijn. Voor u dus unieke kettingen, armbanden, sfizibeads (bedeltjes), colliers, ringen en hangers.
www.sfizi.nl
Handgemaakte Sieraden
Unieke sieraden in barokke stijl.
www.damselofdainty.nl
Kralen En Zo
Alles voor het zelf maken van sieraden: kralen, rocailles, parels, benodigdheden, gereedschap en nog meer.
www.kralen-enzo.nl
Resultaten: 34      Pagina: 1  2  3 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.