Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Alles over Keukens
Alle ingrediŽnten voor een nieuwe keuken.
www.allesover-keukens.nl
Mooijwerk Keukenmontage
Voor keukenmontage bent u bij Mooij Werk aan het juiste adres.
www.mooijwerk.nl
Goedkope Keukenapparaten
Na een uitgebreide controle biedt De Retourboer retour gestuurde artikelen (retourproducten) en restpartijen met nieuwe producten een 2e kans.
www.deretourboer.nl/wonen-koken-huishouden/koken/
advertentie
De Schouw Witgoed
Veel info over montage, soorten, tips en onderhoud van huishoudelijke en keuken inbouwapparatuur.
www.deschouwwitgoed.nl
De Cubaanse Keuken
Site met overheerlijke recepten uit Cuba.
www.cubakeuken.nl
Koelkast reparatie
Teamwitgoed is uw beste, meest vertrouwde optie voor reparaties en onderhoud van koelkasten.
www.teamwitgoed.nl/koelkast-reparatie/
Bauknecht witgoed reparatie
Gottlob Bauknecht begon richtte in 1919 zijn eerste technische werkplaats op in Duitsland.
www.witgoedserviceholland.nl/bauknecht-witgoed-reparatie/
Bekijk Kookhuis.nl
Een RVS werkblad voor uw keuken op maat? Dat kan. Met deze werkbladen is er een breed scala aan mogelijkheden.
www.kookhuis.nl/keukens/maatwerk/
Granietshop
Deze site biedt u werkbladen uit graniet voor je keuken, ... aan als ook complete keukens tegen zeer scherpe prijzen.
www.granietshop.nl
advertentie
Intermat
Bij Intermat treft u altijd de nieuwste ontwerpen op het gebied van keukens en badkamers aan. En natuurlijk de nieuwste collecties tegels.
www.intermat.nl
Geometra Houthalen
Natuurstenen luxe afwerking voor keukens en badkamers. Tevens totaalrenovaties. Geometra is gespecialiseerd in binnenruisrenovaties, keukens en badkamers.
www.geometra.be
Witgoed reparatie Lochem
Met meer dan 15 jaar ervaring als witgoed reparateur weten wij altijd wel raad.
www.witgoedreparatie-janssen.nl/witgoed-reparatie-lochem/
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.