Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Badjassenwinkel Herenbadjas
Badjassenwinkel herenbadjas toont heren badjassen geordend op maat. Ook voor een badjas met naam, logo of applicatie bent u bij heren badjas op het juiste adres.
www.herenbadjas.nl
Badjassenwinkel Damesbadjas
Badjassenwinkel damesbadjas toont dames badjassen geordend op maat. Ook voor een badjas met naam, logo of applicatie bent u bij dames badjas op het juiste adres.
www.damesbadjas.nl
Trendy Dameskleding
Wij zijn een online verzendwinkel voor de jonge vrouw met extravagante mode uit de modemetropolen Parijs, Milaan en Londen. Bezoek onze webwinkel en laat u verrassen door ons groot assortiment trendy fashion.
www.hypnotic-fashion.nl
advertentie
Businessme.nl Herenkleding
Herenkleding is ruim verkrijgbaar inclusief de bijpassende accessoires.
www.businessme.nl
Erotische Kleding
Erotische kleding, erotische jurkjes, uitgaanskleding en meer. Je vind het allemaal bij Dazly.nl. Shop je sexy Kleren nu Online.
www.dazly.nl
Online Kledingshops
Deze site zet de meest bekende online kledingwinkels op een rijtje. Bovendien kunt u recensies lezen over de kledingwinkels.
www.onlinekledingshops.nl
Kledingrek-verkoper.nl
Met een kledingrek creŽer je een handige manier om al je kleding op te bergen.
www.kledingrek-verkoper.nl
Sexy Kleding
Online winkel met pikante en stoere dameskleding.
www.sholox.nl
Jennieīs Outlet Store
De online merkkleding store voor iedereen. Outlet merkleding met kortingen tot wel 70%.
www.jenniesoutletstore.nl
advertentie
Chrandels
Exclusieve fashion voor dames en heren, online te koop!
www.chrandels.com
J&J Fashion
De nieuwste collectie merkkleding voor een voordelige prijs.
www.jenjfashion.nl
DesignerFashion
Hier zijn alle kledingstukken van bekende "designer" online winkels te vinden en te vergelijken.
www.designerfashion.nl
Resultaten: 58      Pagina: 1  2  3  4  5 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.