Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kledingrek-verkoper.nl
Met een kledingrek creŽer je een handige manier om al je kleding op te bergen.
www.kledingrek-verkoper.nl
Online Kledingshops
Deze site zet de meest bekende online kledingwinkels op een rijtje. Bovendien kunt u recensies lezen over de kledingwinkels.
www.onlinekledingshops.nl
Trendy Dameskleding
Wij zijn een online verzendwinkel voor de jonge vrouw met extravagante mode uit de modemetropolen Parijs, Milaan en Londen. Bezoek onze webwinkel en laat u verrassen door ons groot assortiment trendy fashion.
www.hypnotic-fashion.nl
advertentie
Erotische Kleding
Erotische kleding, erotische jurkjes, uitgaanskleding en meer. Je vind het allemaal bij Dazly.nl. Shop je sexy Kleren nu Online.
www.dazly.nl
FashionStore
Online kleding bestellen bij de online winkel FashionStore.
www.fashionstore.nl
Online Kledingwinkels
Groot aanbod van online kledingwinkels. Voor vrouwen met lef is er dit seizoen en volgend seizoen voldoende uitdaging in het uitzoeken van kleding op de diverse online kledingwinkels.
www.onlinekledingwinkels.org
Topfashion XXL
De site voor lange en brede mannen die merkkleding zoeken ook in hun maat.
www.topfashionxxl.nl
Kledingwinkels
Overzicht van betrouwbare kledingwinkels.
www.kledingwinkels.eu
Kleren.com
Nieuwe goedkope merkkleding voor dames, heren en kinderen. Snelle levering. Tot 70% goedkoper.
www.kleren.com
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.