Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

PMK koerier
PMK is pakket- en mailkoerier met service van klant tot klant.
www.pmkkoerier.nl
Koerier centrum BeNeLux
Koerier Centrum BeNeLux is een overkoepelend samenwerkingsverband van diverse zelfstandig werkende kleinere koeriersdiensten verspreid over de gehele BeNeLux.
www.koeriercentrum.nl
Bel Traffic Distributie
Wij zijn een distributie bedrijf die tegen binnenlandse tarieven pakketten/geschenken in Nederland verstuurt.
www.beltraffic.nl
advertentie
Koerier Nederland
Koerier.nl geeft een overzicht van koeriersbedrijven die door heel Nederland koeriersdiensten leveren.
www.koerier.nl
ACE koeriers
ACE Courier & Transport Zekerheid van vertrek tot aankomst!
www.acekoeriers.nl
A 123 koerier
Koeriersbedrijf in Twente voor expreszendingen door geheel Nederland en de Benelux.
www.a123koeriers.nl
Erasmus koeriers
Erasmus Koeriers Rotterdam; uw koerier uit Zuid Holland. Deze site geeft een actueel overzicht van onze nationale en internationale diensten.
www.erasmuskoeriers.nl
Dirkar Express
Koerier en distributiedienst zorgt voor express zendingen.
www.dirkar.com
Koerier centrale Amsterdam
Allround koeriersbedrijf en pakketservice en spoed koerier uit Amsterdam dat uw zendingen van A naar B bezorgt volgens een hoogstaand principe.
www.koerierscentrale.com
advertentie
Resultaten: 9      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.