Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Kleinlederwaren
Online verkoop van leren dames- en herenportemonnees, riemen, handschoenen, tassen enz. van Fred de la Bretoniere, Hester van Eeghen, Berba, Floris van Bommel, Laimbock,...
www.kleinlederwaren.nl
Accessories and Bags
Online- en winkelverkoop van leren tassen, kleinlederwaren en accessoires van Fred de la Bretoniere, Berba, Saccoo by JP Bosboom, shawls van Shingora, sieraden naar Deens ontwerp van Dyrberg/Kern.
www.accessoriesandbags.nl
Fashionbags Accessories
De grootste collectie leren tassen, kleinlederwaren van Fred de la Bretoniere maar ook verkoop van tassen en kleinlederwaren van Berba en Saccoo by JP Bosboom.
www.fashionbags-accessories.nl
advertentie
Handtassenspecialist
Sportieve en trendy handtassen. De handtassen zijn online bestelbaar.
www.co-basics.nl
Kooptassen.nl
Online winkel voor tassen, koffers, rugzakken, aktetassen, handtassen, taptoptassen en meer.
www.kooptassen.nl
Lederwaren
Dit is de site van het Brabants Lederwarenhuis Den Haag, op deze site vindt je hun hele aanbod.
www.lederwaren.nl
Tassen Lederwaren
Kwaliteitsvolle tassen in leder vindt je op deze site.
www.tassen-lederwaren.nl
De Ledershop
Op deze site kan je lederwaren kopen tegen zeer interessante prijzen.
www.ledershop.nl
Leder Luxe
Op deze site vindt je een gamma zakelijke lederproducten zoals aktetassen, dokterstassen, pilotentassen enzoverder...
www.lederluxe.nl
advertentie
Tassenwinkels Online
Tassenwinkelsonlin is een site met een voor u geselecteerde verzameling van online tassenwinkels, tassenmerken, sieraden ,horloges, fashion portals accessoires enz.
www.tassenwinkelsonline.nl
Ruitertassen
Ruitertassen is een luxe lederwarenmerk sinds 1928. De collectie is gebaseerd op natuurlijk gelooid rundsleder en bestaat vooral uit boekentassen en laptoptassen.
www.ruitertassen.be
Fantasia
Dé speciaalzaak in Limburg voor lederwaren en bagages te Genk.
www.fantasia.eu
Resultaten: 14      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.