Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Linkpaginas
Meld uw website aan bij de meeste startpagina's van Nederland en Belgie
www.linkpaginas.nl
Vlug.nu
De onafhankelijke startpagina voor je surftocht.
www.vlug.nu
Perfectlinks
Dè perfecte links naar games, nieuws, gezondheid,…
home.tiscali.nl/friederichs
advertentie
A3's Webgids
Uitgebreide webgids met links over ondermeer toerisme, computers, actualiteit, vervoer, vacatures, sport, media en zoekrobots.
home.wanadoo.nl/a.noort/webgids
Zoek.pagina.nl
Links naar zoekmachines en zoeksites in Nederland, België en wereldwijd.
zoek.pagina.nl
Multilinks: gratis link toevoegen
Gratis uw link toevoegen aan de link directory, met als gevolg meer bezoekers, uw website hoger in Google en andere zoekmachines en een hogere pagerank.
www.multilinks.nl
Begin Zoeken.nl
Start zoeken naar nuttige en interessante links op de startpagina van Begin Zoeken.
www.beginzoeken.nl
NLSites
Makkelijker en sneller internetten. Nederlandstalig en met slecht 3 muisklikken alles onder handbereik.
www.nlsites.nl
Viastart
De andere startpagina van Nederland.
viastart.nl
advertentie
Primalink
Vind hier wat u zoekt op het web van reizen tot webwinkels en meer.
www.primalink.nl
Startpagina's
Overzicht van vooral Nederlandse startpagina's.
startpagina.verzamelgids.nl
Snelstarten
Als je wat anders wilt.
www.snelstarten.nl
Resultaten: 13      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.