Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

AVG Gingelom
Bent u op zoek naar een eigen website, webshop of wenst u gewoon een logo?
www.avg-gingelom.be
Dutchtones
Site voor ringtones en logo's: de nieuwste ringtones vind je hier: top 40 ringtones, polyfoon ringtones en realtones.
www.dutchtones.nl
Ringtone-logo
Goedkope ringtones,groep logo's, operator logo's, screensavers, sms plaatjes, blink sms, voicemails en nog meerů
www.ringtone-logo.nl
advertentie
LogoDesk
Ontwerpt uw bedrijfslogo snel en goedkoop. Unieke en professionele logo design door ervaren grafische ontwerpers.
www.logodesk.net
LogoRingtone
Meer dan 10.000 ringtones, polyfone ringtones en realtones.
www.logoringtone.nl
Vakantie.Blogo.nl
Het online vakantiemagazine en blog over steden en over exclusieve bestemmingen.
www.vakantie.blogo.nl
Pier11
Grafisch ontwerp van logo's voor bedrijven of producten.
www.pier11.nl
LinkenLogo
LinkenLogo ontwerpt bedrijfslogos en levert links voor uw website. Onze professionals ontwerpen uw logo snel en goedkoop. Ook ontwerp van huisstijl, briefpapier en visitekaartjes.
www.linkenlogo.nl
AsterDesign
Met een eigenzinnige maar persoonlijke benadering vertaalt AsterDesign uw boodschap in een functioneel en passend ontwerp.
www.asterdesign.nl
advertentie
Freelancer.nl
Freelancer.nl is een platform waar freelancers en opdrachtgevers elkaar vinden. Freelancers kunnen gratis een profiel aanmaken en freelance opdrachten ontvangen in hun vakgebied.
www.freelancer.nl
Voicemails
Voicemails, ringtones, logos en nog veel meer voor je mobiele- en vaste telefoon.
www.voicemails.nl
Bedrijfslogo-s.com
Een uniek logo nodig voor uw bedrijf, firma, organisatie? Wij ontwerpen tot u 100% tevreden bent.
www.bedrijfslogo-s.com
Resultaten: 15      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.