Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Ionizer: Luchtreinigers
Importeur en leverancier van hoogwaardige maar betaalbare luchtreinigers. Vrijblijvend advies, hoge kortingen, niet goed geld terug.
www.ionizer.nl
Ionclean
Wij verkopen ioniserende luchtreinigers en een aroma diffuser. Ook voor de rokers onder ons (vooral thuis en op kantoor) is de ionisator luchtreiniger een uitkomst.
www.ionclean.nl
ITEC Luchtreiniger
Stille Plasma Ionic UV luchtreiniger met bacterie- en virusdodende werking.
www.itecluchtreiniger.nl
advertentie
Clean Air Online
Deze site is van een firma die luchtreinigers levert.
www.cleanair-online.nl
Bocos Luchtreiniging
Firma die rookcabines,luchtreinigers enzoveel meer levert en installeert.
www.bocos.nl
Sharp Luchtreinigers
Deze site is van Sharp luchtreinigers; voor een schone en frisse leefomgeving!
www.sharpluchtreinigers.nl
Rook Weg!
De site van de luchtreiniger specialist van Nederland Voor thuisgebruik, horeca en rookruimten!
www.rookweg.nl
Light Air
Op deze site vindt je ruime keuze aan luchtreinigers!
www.lightair.nl
Beveja
Beveja uit Waalwijk levert een uitgebreid programma van ventilatoren, luchtbehandeling en roosterprogramma.
www.beveja.nl
advertentie
Air Activ
Hier vindt je luchtreiniging met luchtionisatoren van topkwaliteit tegen de gunstigste prijs.
www.airactiv.nl
Airco Shop
Deze firma levert airco, luchtreinigers, heaters,....enzoverder.
www.aircoshop.nl
Thyzo
Firma die luchtverfrissers, luchtreinigers, enzomeer levert en/of installeert.
www.thyzo.nl/lucht.html
Resultaten: 12      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.