Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Primodo
Ondergoedwarenhuis: in deze shop vindt u o.a. herenondergoed, damesondergoed, kinderondergoed, panty's, sportondergoed en sokken in alle kleuren.
www.primodo.nl
Undies For You
Verkoop van heren en jongens ondergoed en badmode van bekende merken.
www.undiesforyou.nl
Boxer Direct
Ondergoed voor mannen: Björn Borg, Hom, Calvin Klein. Voor al uw boxershorts, slips en shirts.
www.boxerdirect.nl
advertentie
Suzette
Leuke jarretelgordels met 6 jarretels, BH's, figuurcorrigerende broekjes en nylons.
www.suzet.nl
Xydon: Careproducts for Men
Online shop voor mannen en heren met luxe verzorgingsproducten, mooi ondergoed en nog veel meer.
www.xydon.nl
UnderwearMan
Specialist in heren lingerie. Bij ons vindt u ondergoed van verschillende merken zoals: Giovanni Underwear, Steven Lifestyle.
www.underwearman.nl
Sexy Lingerie Collectie
Op onze webshop bieden wij uiteenlopende lingerie aan, zoals sexy babydolls, corsetten, nachtkleding en lingeriesets tegen uitstekende kwaliteit en goede prijzen. Alle bestellingen worden gratis thuisbezorgd.
www.lingerie-line.nl
Incosan ondergoed
IncoSan incontinentie ondergoed zijn slips voor urineverlies of als u last heeft van een zwakke blaas.
www.incosan.nl
BoxerCompany
Unieke assortiment aan boxershorts voor de scherpste prijzen.
www.boxercompany.nl
advertentie
Lang Ondergoed
Thermisch ondergoed voor warm en koud.
www.langondergoed.nl
Ondeugende Lingerie
Ondeugende lingerie is een jong en dynamische website met lingerie voor elke vrouw: strings, push-up-bh's, slipjes.
www.ondeugendelingerie.nl
Gratis ondergoed
Deze verzamelpagina bevat aanbiedingen die gaan van gratis strings, tot aan sokken toe. Ook vind je diverse interessante kortingen op leuk dames en heren ondergoed!
www.gratis-ondergoed.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.