Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Reva Advice woning aanpassing
Site van een adviesbureau voor woning, badkamer en keuken aanpassingen.
www.opritten.nl
B en B Bestratingen
B en B Bestratingen zijn ervaren stratenmakers die uw bestrating in orde maken voor een scherpe prijs.
www.aanlegnieuwetuin.nl
Aannemingsbedrijf Nico Strumpel.
Welkom op de site van Aannemersbedrijf Nico Strumpel. Wij geven u een overzicht van onze werkzaamheden op het gebied van aanleg en (sier)bestrating.
www.strumpel.nl
advertentie
Stabag PcP - Opritten/hellingbanen - Type SPB
Stabag PcP is een leverancier van veiligheidsroosters, antislip traptreden, opritten en hellingbanen voor rolstoelgebruikers, zitdriewielers en halffabrikaten.
www.stabagpcp.nl
Bestratingen voor opritten en meer
Van harte welkom op de website van Jongsma bestratingen te Assen. Jongsma bestratingen is een bestratingbedrijf dat zich onderscheid door vakmanschap. Voor al uw siertuinen, terrassen, bedrijfspleinen, opritten en reparaties.
www.jongsmabestratingen.nl
Hoveniersbedrijf Verlinden
Welkom op de homepage van Hoveniersbedrijf Verlinden. Wij leggen opritten, terassen, vijvers, sierbestratingen en meer voor u aan.
www.verlinden-tuinen.nl
Beton Industrie Veendam - Sterk in stenen!
In onze geavanceerde fabriek produceren we luxe en kleurrijke sierbestrating in vele soorten en maten voor terassen, opritten en tuinpaden, naast ons productenpakket voor de professionele grond-, weg- en waterbouw.
www.betonindustrieveendam.nl
Aannemer wegeniswerken Demeulemeester Franky
Alle tegelwerken, mozaiekwerken, aanleg van terrassen en opritten.
www.wegeniswerken.com
Gebr De Boer - Grond & Straatwerk
De gebroeders de Boer is een stratenmaker bedrijf met ruim Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in grond- en straatwerk.
www.gebroedersdeboer.nl/index.html
advertentie
Verhoye
Aanleggen van parkeerterreinen, opritten en wegen.
www.verhoye.com
Resultaten: 10      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.