Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Spierings Optiek
Spierings Optiek staat voor aangename persoonlijke behandeling, betrouwbaarheid en vakmanschap.
www.spieringsoptiek.nl
Partners in Optiek
Onafhankelijke organisatie, gespecialiseerd in begeleiding en advisering van zelfstandige opticiens.
www.partnersinoptiek.nl
Hofland Optiek
Hofland Optiek is al 40 jaar een begrip in de regio Twente, als het gaat om brillen en contactlenzen.
www.hoflandoptiek.nl
advertentie
Zonneveld Optiek
Zonneveld Optiek heeft een vakbekwaam team om elke klant, jong en houd een persoonlijk en goed advies te geven.
www.zonneveldoptiek.nl
Bos Optiek
Een professionele opticien waar persoonlijke aandacht en service voorop staan.
www.bosoptiek.nl
Buffing Optiek
Buffing Optiek de opticien voor: brillen, lenzen, glazen, monturen, nachtlenzen, oogmeting, zonnebrillen en goede zorg voor uw ogen.
www.buffingoptiek.nl
Haverkamp Optiek
Haverkamp Optiek, Opticien, Contactlensspecialist en Optometrist te Kampen die deskundige oogmetingen en vooronderzoeken voor laserbehandelingen biedt.
www.haverkampoptiek.nl
4-D Optiek
In Arnhem en omstreken is 4D Optiek een trendsetter op het gebied van brillen- en zonnebrillenmode. Een collectie met merken als Chanel, Alain Mikli.
www.4doptiek.nl
Optiek Kurt
Speciaal zaak met oog voor perfectie. Wij leveren enkel kwaliteits brillen, glazen en lenzen met garantie (te Meulebeke).
www.optiekkurt.com
advertentie
Merk Zonnebrillen
Merk zonnebrillen tot 30% goedkoper: Gianni Versace, Dior, Gucci, Armani, Hugo Boss, Oakley, Adidas, Dolce & Gabbana zonnebrillen.
www.sunglassesdiscount-online.com
Belgoptic
Alles wat u moet weten over kijken en zien.
www.belgoptic.com
Resultaten: 11      Pagina: 1 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.