Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Jennie´s Outlet Store
De online merkkleding store voor iedereen. Outlet merkleding met kortingen tot wel 70%.
www.jenniesoutletstore.nl
Outlets en Sample Sales
De lijst van sample sales, stockverkopen, magazijnverkopen, fabrieksverkopen, outlet-winkels ,tweedehands-winkels, kortingen en kortingsbonnen.
www.stockverkopen.nl
Kledingfeestje
In onze webshop vind je supergave nieuwe en outlet kinderkleding tegen feestelijke prijzen.
www.kledingfeestje.nl
advertentie
Tesje's Kinderkleding
Tweedehands kleding in perfecte staat en nieuwe outlet kleding in de maten 86 t/m 164 voor jongens en meisjes.
www.tesjeskinderkleding.nl
Outlet4Kidz
Webwinkel met nieuwe baby en kinderkleding van een huidig en voorgaand seizoen.
www.outlet4kidz.nl
Footwear Outlet
Uitgebreide collectie merkschoenen voor outletprijzen.
www.footwearoutlet.nl
Espedejo
Tiener- en kinderkleding van diverse merken. Outlet en nieuwe collecties.
www.espedejo.nl
De Hipste Kinderkleding
Outlet- en nieuwe collectie met bijna wekelijks nieuwe artikelen.
www.beenutzz.nl
De Etalage
Betaalbare outlet merkkleding voor het hele gezin. Iedere week nieuw geplaatste artikelen.
www.kleding-etalage.nl
advertentie
123opruiming.nl
123opruiming.nl biedt bezoekers de mogelijkheid in één overzicht allerlei koopjes, aanbiedingen en sale producten te vinden op het gebied van mode en fashion.
123opruiming.nl
Slaapkamer Outlet
Welkom bij slaapkamer outlet te Alkmaar. In onze royale showroom vindt u schitterende modellen van topontwerpers als Jan des Bouvrie en topmerken als Auping.
www.slaapkameroutlet.nl
Kidz Outlet
Webstore met outlet kindermerkkleding t/m maat 188. Alle op de site aangeboden kleding is nieuw, origineel en authentiek en we proberen naast outlet ook de lopende collectie aan te bieden.
www.kidzoutlet.eu
Resultaten: 19      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.