Meld je website aan op ZOEKEN.ORG Bekijk alle onderwerpen op ZOEKEN.ORG
startpagina

PAGINA'S

Fairwood Houten Vloeren
Informatie over het leggen van een houten vloer of parket. Verschillende houtsoorten, legmethodes, afwerking en onderhoud.
www.fairwood.nl
Goedkoop laminaat en parket
Laminaat en parket aanbiedingen. Uitstekende kwaliteitsvloeren voor bodemprijzen.
www.parketdirect.nl
Gemar Parket
Website van Gemar Parket, toonaangevend in Zuid Nederland.
www.gemarparket.nl
advertentie
Parketcentrale.nl
PVC en laminaatvloeren hebben de laatste jaren een enorme vlucht genomen vanwege het comfort dat deze vloeren bieden.
www.parketcentrale.nl/contents/nl/d84_douwes-dekker-vloeren.html
Alles over vloeren
Van vloerverwarming tot parket.
www.allesover-vloeren.nl
De Parketmeesters
De Parketmeesters zijn gespecialiseerd in parket. Kwaliteit maakt het verschil.
www.parketmeesters.nl
Ter Bruggen Parket en Hout
Heeft vloeren ter verfraaiing van alle soorten woonruimtes, appartementen en bedrijfsruimtes. U heeft de keuze uit diverse houtsoorten en designs.
www.terbruggenparkethout.nl
De Houtfabriek
Site van de parket specialist in de verkoop, restauratie en het leggen van parket.
www.dehoutfabriek.nl
Art Woninginrichting
Verkoop van laminaat, lamelparket, kurkvloer, vinyl en tapijt voor de laagste prijs. Bezorgen door heel Nederland.
www.artwoninginrichting.nl
advertentie
Barmentloo Parketteur
Draagt zorg voor het leggen van houten vloeren en timmerwerk voor bedrijven en instellingen.
www.barmentlooparketteur.nl
Fred Parket
Een online laminaat, parket en kurkvloeren winkel. We leveren en leggen vloeren door heel Nederland.
www.fredparket.nl
Parket Sale
Kwaliteit vloeren tegen meeneemprijzen. Alle soorten, maten en vormen. Zelf leggen of laten doen.
www.parketsale.nl
Resultaten: 16      Pagina: 1  2 

Zoeken.org is een zoeksite die speciaal is afgestemd op het Nederlandstalig internet. Nederlandstalige websites krijgen voorrang op deze site. Het is een startpagina met vele links over alle mogelijke onderwerpen. Deze onderwerpen zijn alfabetisch gerangschikt op de homepagina. Echter is het ook mogelijk een handige zoekbox te gebruiken. Daarin kan u verschillende zoektermen ingeven en zo zal het meest overeenstemmende resultaat bovenaan verschijnen. Nochtans is deze zoekgids verschillend van de andere, grote zoekmachines omdat de websites niet automatisch worden opgenomen maar ze worden elk afzonderlijk beoordeeld en manueel opgenomen. Bij dat proces worden de meest geschikte zoekwoorden toegekend aan de website. Op die manier proberen we een zoekgids te zijn die kwaliteitsresultaten biedt. We geloven dat er behoefte is aan een zoekmotor die op een alternatieve manier werkt. Deze site is reeds verschillende jaren online. Vroeger onder een verschillende domeinnaam. Er ontstonden echter onverwachte problemen waarop we niet verder willen ingaan. Daardoor zagen we ons genoodzaakt een nieuwe domeinnaam te nemen en een nieuwe start te nemen. We kozen voor de domeinnaam Zoeken.org omdat we de grootste startplaats willen zijn in Nederland. De domeinnaam in kwestie was echter niet vrij zodat we een overnameprijs moesten betalen. We nodigen elke webmaster uit ook zijn site toe te voegen. Dit kan via ons speciaal suggestieformulier waarnaar u bovenaan de pagina een link vindt. We nodigen ook elke bezoeker uit om de indexpagina van deze site in te stellen als startpagina. Op deze wijze kan u profiteren van ons werk telkens u uw webbrowser opent en zo kan u uw internetreis onmiddellijk beginnen met de beste zoekresultaten. Dit zal u veel tijd besparen. Geen andere zoeksite zal u nog nodig hebben. Een alternatief bestaat er ook in deze website toe te voegen aan uw favorieten. Dit alternatief raden we echter af omdat u na verloop van tijd de site zal vergeten te gebruiken. Tot slot rest ons nog u veel plezier te wensen bij het doorbladeren.